Tulevalle vuodelle 2022

Tule Joulu kultainen
Jälleen kerran sitä huomaa kääntävänsä almanakasta sen viimeisen sivun esille.
Miten nopeasti onkaan taas yksi vuosi kiitänyt. Juuri kun poimit kevään valkovuokon, maistat helteellä makean mansikan tai nakkaat koriisi syksyn ensimmäisen valkean kuulaan, huomaatkin jo, miten katukuvassa viikko viikolta yhä runsaslukuisimmaksi käyvät jouluvalot valaisevat muuten niin lyijyn harmaata vuoden loppua.

Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen 70-vuotisjuhlavuosi on ollut tyystin erilainen
kuin aikanaan kuvittelimme ja tämä luonnollisesti selittyy edelleen jatkuvalla koronan kirolla. Tätä kirjoittaessa voi vain toivoa, että loppuvuodelle kaavaillut tapahtumat voitaisiin turvallisesti järjestää. Tuleva normaali on edelleen kysymysmerkkinä meille kaikille. Toivoa sopii, että tulevan vuoden aikana tilanne rauhoittuu ja asettuu johonkin ennustettavaan uomaan.

Iloista aloittamisen meininkiä on ollut myös Turun Seudun Paikallisosaston syksyssä. Kuukausikokoukset ovat keränneet mukavasti väkeä ja uudistunut johtokunta uuden puheenjohtajansa myötä ovat ottaneet luontevasti paikkansa. Erityisen hyvällä muistelen syksyistä tapaamista, jossa kahvittelimme uuden johtokunnan ja Meri-Karinan henkilökunnan kesken ajatuksia vaihtaen ja toisiimme tutustuen – saimme nimiä kasvoille puolin ja toisin. Yhteistyö huipentuu vuoden lopussa, kun sekä lapsisyöpäpotilaskerho Sykerö että yhdistys itse saavat paikallisosastolta suurenmoiset lahjoitukset juhlavuotemme kunniaksi. Unohtaa ei sovi myöskään kuluvana vuonna alkaneita Takaisin elämään – ryhmiä, joiden toteutumisen mahdollistaa juuri paikallisosasto. Näistä kustakin olemme valtavan kiitollisia. Jatkukoon hyvä yhteistyö myös tulevana vuonna.
Toivotan Turun Seudun Paikallisosastolle

mitä parhainta joulua ja energistä alkavaa uutta vuotta!

Ville Viitanen
toimitusjohtaja