Käsityöpiiri Ahkerat Kertut

Oletko kiinnostunut käsitöitten tekemisestä, askartelusta, ompelusta?

TERVETULOA Kerttujen iloiseen joukkoon!

Käsityöpiiri aloittaa kevätkauden tiistaina 9.1.2024 klo 15.00.  Kertut kokoontuvat Meri-Karinassa, Ulapassa tiistaisin klo 10.00-12.30, paitsi kuukauden toinen tiistai klo 15.00-17.00. Vetäjinä toimivat Irmeli Raitanen ja Liisa Mannonen. Tiedustelut: Liisa Mannonen p.050 4643719 tai Irmeli Raitanen irmeli.raitanen@gmail.com

Ahkerana Kerttuna annat työpanoksesi/aikaasi – yhdistykseltä saat materiaalit, tarvikkeet ja ohjausta työn tekemiseen. Voit myös työskennellä kotona oman aikataulusi mukaan eikä sinun tarvitse olla ”käsityön ammattilainen”.

Tiistaisin paikalla ovat ohjaajat Liisa Mannonen ja Irmeli Raitanen.

Ahkerien Kerttujen käsitöitä on myynnissä joka päivä Meri-Karinan pääaulassa sijaitsevassa ”Putiikissa”. Käsitöiden tuotto käytetään lyhentämättömänä syöpäpotilaiden hyväksi.

Vapaaehtoisena voit tehdä jotain mielekästä, saada uusia kokemuksia, tutustua uusiin ihmisiin, oppia uutta ja jakaa muille omaa osaamistasi. Jokaisen ideat ja ajatukset ovat arvokkaita.

TERVETULOA Kerttujen iloiseen joukkoon!

Tiedustelut:

Liisa Mannonen
050 464 3719

Irmeli Raitanen
irmeli.raitanen@gmail.com

 

Putiikki

Meri-Karinan pääaulassa olevassa Putiikissa myydään käsityöpiiri Ahkerien Kerttujen tuotteita. Putiikin tuotto käytetään syöpäpotilaiden hyväksi.

Myytävänä on laadukkaita käsitöitä: sukkia, lapasia, pipoja, huiveja, vauvan vaatteita, lasten ja aikuisten neuleita, koruja ja muita käsitöitä.

Ulla-Riitta Palin ja Ulla Lehtonen
Putiikki ja Arpojen myynti